2010. szeptember 2., csütörtök

Kiabálós néni vs gyalogosok

Az elmúlt hetekben többször is előfordult, hogy a Győrben a Baross út elején sétálva összefutottunk egy nénivel. Először azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy hangosan beszél (ez még oké lenne), aztán észrevettük, amint a biciklisek után eredt kiabálva. Én sem értek egyet azzal, hogy valaki a Baross úton a sok járó-kelő között biciklizzen, de a nő nem csak a kerékpáros és a saját életét veszélyeztette, hanem másokét is. Megmarkolta szerencsétlen kerékpárt, és ha nincs észnél az ember komoly bajok is eshettek volna.
Tegnap a néni helyet váltott. Az Arany János utcában futottam össze vele (szerencsére mint az út túloldalán közlekedő gyalogos). Eléggé zabosnak tűnt, és kommentált pár dolgot (nem idézném). Egyszercsak fogta magát és kilépett egy másik gyalogos elé. Szerencse, hogy senki nem törte össze magát. Nem tudom, hogy a többi győri miként viseli, de az a néni, nagyon veszélyes, és ajánlom a nagy ívben történő elkerülését.

2 megjegyzés:

  1. A néni eddig sem volt túl barátságos, úgy látszik az egész világ az ellensége.

    VálaszTörlés
  2. Minimum...Komolyan mondom, olyan barátságtalan képet vágott (biztos kevés volt a pia:)), hogy örülök a másik oldalon való közlekedésemnek. Majd megpróbálom lefotózni, mert kell róla egy paparazzis kép:):):)

    VálaszTörlés